15
INA-News (#79) 2680 days para
Nëpunësit e Komunës së Ulqinit në Mal të Zi, të premten rreth mesditës, kanë qenë të evakuuar pas një alarmi të një zëri të mashkullit që kishte thirrë në kabinetin e kryetarit të Komunës Gëzim Hajdaraga dhe zëdhënësit të tij Asllan Hajdinaj, duke u thënë se në ndërtesë është vendosur një granatë.
Lajme alarm rrem n ulqin Gjitha