17
Administrator (#8) 2765 days para
A.R dhe A.G nga Prishtina së bashku me B.S nga Mitrovica janë arrestuar nga policia në Ulqin nën dyshimin se kanë kryer veprën penale të vjedhjes dhe të lëndimit të B.A një qytetari kosovar nga Ferizaj i cili në rivierën ulqinake ndodhej në pushim vjetor, raporton gazeta malaziase “Vijesti”.
Lajme hajni dhe dajak n ulqin Gjitha