13
VOA-News (#9) 2356 days para
U mbushën 70 vjet nga fillimi i Luftës së Dytë Botërore, e cila solli ndryshime në shkallë globale, ndikimi i të cilave do të ndihej për shumë dekad
Lajme lufta dyt botrore dhe udhheqsit botror Gjitha