Mjaft më: Deputeti ukrainas hedhet në mbeturina! (Video)

Mjaft më: Deputeti ukrainas hedhet në mbeturina! (Video)

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Në Ukrainë, më 26 tetor do të mbahen zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Edhe pse nuk janë afër zgjedhjet, ndodhi një incident kur një deputet u hodh në një kontejner të mbeturinave.
 • 5
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Al-Qaeda fton xhihadistët ta mbrojnë ISIS-in nga Perëndimi

Al-Qaeda fton xhihadistët ta mbrojnë ISIS-in nga Perëndimi

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Dy degët e Al-Qaeda-s, Akma në Magreb dhe Akpa në Jemen, u kanë bërë thirrje xhihadistëve në Irak dhe Siri që t’iu bashkohen atyre kundër koalicionit ndërkombëtar, i cili po përgatitet për luftën ndaj ushtrisë së organizatës ekstremiste sunite të Shtetit të Islamit, njoftuan dy degët përmes ueb-faqeve të tyre në internet.
 • 16
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Turqia me plan të mbrojtjes nga ISIS-i

Turqia me plan të mbrojtjes nga ISIS-i

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Presidenti turk Recep Tayyip Erdogan thotë se ushtria e Turqisë është duke zhvilluar planet për të ngritur një “zonë të mbrojtjes” kundër militantëve islamikë.
 • 7
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Rrënqethëse: Kodra me drunj rrëshqet mbi fshatin Tekia të Serbisë (Video)

Rrënqethëse: Kodra me drunj rrëshqet mbi fshatin Tekia të Serbisë (Video)

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Banorët e fshatit Tekia, 25 km larg Kladovës në Serbi, sot në ora 16:00 e kanë parë tmerrin me sy nga një rrëshqitje masive e tokës.
 • 13
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Poroshenko në Kanada dhe SHBA

Poroshenko në Kanada dhe SHBA

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Presidenti i Ukrainës, Petro Poroshenko, sot udhëton për në Kanada dhe Shtetet e Bashkuara.
 • 17
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kerry në Turqi, kërkon mbështetje për koalicionin kundër ISIS-it

Kerry në Turqi, kërkon mbështetje për koalicionin kundër ISIS-it

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Sekretari amerikan i Shtetit, John Kerry, u ka bërë thirrje udhëheqësve turq që të mbështesin aksionet ushtarake kundër militantëve të Shtetit Islamik (IS) në Irak dhe Siri.
 • 11
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kongresi mbështet Obaman kundër ISIS

Kongresi mbështet Obaman kundër ISIS

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Strategjia e Barack Obamas kundër Shtetit Islamik po merr mbështetje nga të dyja partitë kryesore, megjithatë në Kongres disa ligjvënës republikanë druhen se ndërhyrja ushtarake e planifikuar nga Obama mund të mos jetë e mjaftueshme për eliminimin e Shtetit Islamik.
 • 14
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Klitschko: Putin synon të marrë tërë Ukrainën

Klitschko: Putin synon të marrë tërë Ukrainën

Nga Telegrafi ne prej www.telegrafi.com

Kryetari i Kievit Vitali Klitschko thotë se ai është "më shumë se i sigurt" se qëllimi kryesor i presidentit të Rusisë Vladimir Putin, është të heqë gjithë kufijtë deri në Kiev.
 • 13
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!

Ju duhet te kyceni qe te publikoni lajme

Publikime anonime nuk lejohen! Ju patejter te kyceni qe te publikoni lajme. Nuk keni llogari? Regjistrohu tani, eshte falas!