Jahjaga, Thaçi, Topi e Berisha të vizitojnë Luginën e Preshevës!

Jahjaga, Thaçi, Topi e Berisha të vizitojnë Luginën e Preshevës!

Nga albeu ne prej www.albeu.com

Intelektualët shqiptarë të Luginës së Preshevës, kërkojnë që presidentët dhe kryeministrat e Kosovës e të Shqipërisë të vizitojnë komunat e Preshevës, Medvegjës dhe Bujanocit.
"Meqë presidenti Tadic dhe zyrtarët e tjerë serbë hyjnë e dalin në Koso
  • 10
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!