Nazmi Bllaca - Rrëfehet vrasësi i pasluftës

Nazmi Bllaca - Rrëfehet vrasësi i pasluftës

Nga Administrator ne prej www.shqipmedia.com

Emrat e apostrofuar nga Nazim Bllaca: Azem Syla, Xhavit Haliti, Fatmir Xhelili, Fatmir Limaj, Ekrem Jashari, Sadik Abazi, Faruk Gashi, Shpresim Uka, Driton Hajdari, Kadri Veseli, Ferat Shala, Bekim Syla.

Kosova është tronditur nga rrëfimet rrëqethëse për vrasjet e kryera në Kosovë. Për të gjitha vrasjet dhe tentim vrasjet e kryera në Kosovën e pas luftës, ka filluar të zbardhet misteri, të paktën për 17 prej tyre, gjithë[ka është zbardhur nga vetë dorasi, apo pjesëmarrësi në ekzekutime, Nazim Bllaca.
  • 42
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!