MASH publikon rezultatet e provimit te matematikes. Kontrolloni noten tuaj!

MASH publikon rezultatet e provimit te matematikes. Kontrolloni noten tuaj!

Nga albeu ne prej albeu.com

Ministria e Arsimit dhe Shkencës publikon rezultatet e nxënënsve në provimin e matematikës të Maturës Shtetërore. Në provim morën pjesë 37115 nxënës, ku 8.88% morën notat 9 e 10 ndërsa 8.86% janë mbetës. Shikoni notën tuaj.
  • 14
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!