Itali, arrestohen dy 
shqiptarët e arratisur 
nga burgu me carcaf

Itali, arrestohen dy shqiptarët e arratisur nga burgu me carcaf

Nga Balkanweb ne prej www.balkanweb.com

Arrestohen nga policia dy shqiptarët që u arratisën nga burgu i Pizës në fund të muajit korrik. Bledar Shehu dhe Roland Dedja u arratisen nga burgu duke përdorur carcafët që i kishin lidhur me njëri-tjetrin si litar.
  • 15
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!