Ksenofobia greke, protesta ne Tiranë, Durrës dhe në Burrel

Ksenofobia greke, protesta ne Tiranë, Durrës dhe në Burrel

Nga LajmiFundit ne prej www.lajmifundit.com

TIRANE – Qytetarët shqiptarë iu bashkuan sot thirrjeve për protesta kundër akteve të ksenofobisë së ushtrisë greke të cilët në kor
  • 7
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!