Kompleksi i rilindësve të vonuar | Proletari

Kompleksi i rilindësve të vonuar | Proletari

Nga Proletari ne prej www.proletari.com

Shteti 99-vjeçar i shqiptarëve, ndërsa bëhet gati të festojë shekullin e parë të ekzistencës së tij, na parasydergjet plot mjerim, i keqpërdorur, zaptuar, dhunuar, lodhur dhe i pafuqishëm për t’u rritur.
 • 1
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Diskriminohet gegnishtja nga presidenti i Shqipërisë Bamir Topi! | Proletari

Diskriminohet gegnishtja nga presidenti i Shqipërisë Bamir Topi! | Proletari

Nga Proletari ne prej www.proletari.com

SHKODER - Presidenti Bamir Topi është përzënë nga stadiumi Loro Boriçi nga tifozët shkodranë.Të revoltuar, tifozët shkodranë kanë kërkuar largimin e tij të menjëhershëm nga stadiumi ndërsa e kanë cilësuar si tradhtar. Ata i janë drejtuar në kor “O Bamir, o tradhtar! Dil përjashta nga stadiumi! O Bamir o tradhtar, dil përjashta o zagar!. Pas revoltës së tifozëve, Presidenti Topi është detyruar të largohet pa mbaruar ndeshja.
 • 1
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Mrekullia dhe burimi i saj | Proletari

Mrekullia dhe burimi i saj | Proletari

Nga Proletari ne prej www.proletari.com

Shpeshherë kemi dëgjuar raste të ndryshme që tregojnë të ashtuquajturen mrekulli apo çudi, apo dukuri të pa shpjegueshme nga shkenca por vetëm nga feja. Shpesh i kemi bërë pyetje vehtes a është e vërtetë?, dhe shpesh kemi hyrë në një gjendje konfuze të mjegulltë ku ti japësh përgjigje kësaj pyetje nuk është e lehtë edhe pse kemi shumë vegla(instrumente) shkencore për të kërkuar të vërtetën. Mirëpo e vërteta ndodhet pikërisht brenda nesh në trurin tonë.
 • 2
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Mos e varrosni në ilegalitet Ramiz Alinë! Letër e hapur! | Proletari

Mos e varrosni në ilegalitet Ramiz Alinë! Letër e hapur! | Proletari

Nga Proletari ne prej www.proletari.com

Të nderuar nxënësit dhe miqtë ambasadora të Ramiz Alisë!
Sh. Bamir Myrteza Topi – Presidentit të Shqipërisë
Sh. Sali Ramë e Sheqere Berisha – Kryeministër dhe Kryetar i Partisë Demokratike
Shj.Ina Rama – Kryeprokurore e Shqipnisë
Sh. Edvin Kristaq Rama – kryetar I Partisë Socialiste
Kryetarë të Partive të Majta dhe të Djathta
Shoqata Enveristash dhe AntiEnveristash
Shoqata e të Përsekutuarve
Partisë Komuniste dhe tjera të majta
Sh. Ismail Kadare – Shkrimtar, ish deputet, ish komunist,
 • 2
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Shqiptarët : të gatshëm për të shfajësuar diktaturën, për shkak të telasheve të pseudodemokracisë | Proletari

Shqiptarët : të gatshëm për të shfajësuar diktaturën, për shkak të telasheve të pseudodemokracisë | Proletari

Nga Proletari ne prej www.proletari.com

Një nga detyrat parësore që i caktoi vetes kasta e vjetër e diktaturës, me në krye Ramizin e Nexhmijen, ishte që periudha e pasdiktaturës të karakterizohej nga një amulli e përgjithshme, e cila do t’i kushtonte shtrenjtë popullit shqiptar të keqtrajtuar e të lodhur nga diktatura. Dihet se anarshia totale është më e padurueshme nga vetë diktatura...
 • 2
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Bashkimi kombëtar, fryma e kohës dhe parimet demokratike | Proletari

Bashkimi kombëtar, fryma e kohës dhe parimet demokratike | Proletari

Nga Proletari ne prej www.proletari.com

Përsa i përket bashkimit, shqiptarët i përqasen jo vetëm pozitivisht, por edhe në mënyrë negative, qoftë duke dyshuar e qoftë duke i dalë haptazi
 • 2
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Gjeo-politika Turke drejtuar kundër Heroit kombëtar shqiptar- Skënderbeut | Proletari

Gjeo-politika Turke drejtuar kundër Heroit kombëtar shqiptar- Skënderbeut | Proletari

Nga Proletari ne prej www.proletari.com

Një ngjarje e paprecedent ka ndodhur kur informohesh se cfarë i ka kërkuar ministri turk i sotëm Dincer –qeverisë së Kosovës. Sa i përket Shqipërisë, kjo kërkesë paska ardhur më parë por vendimi për të ndryshuar historinë në dukje i drejtë sidomos për disa pasaktësi në historinë e Shqipërisë, por kur sheh se cfarë kanë kërkuar (si do e shihni më poshtë)në mënyrë specifike habitesh dhe revoltohesh sidomos kur sheh gadishmërinë servile të politikës apo të disa historianëve shqiptarë për të ndrysh
 • 2
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Zhani Mihail Ciko urren At Gjergj Fishtën! | Proletari

Zhani Mihail Ciko urren At Gjergj Fishtën! | Proletari

Nga Proletari ne prej www.proletari.com

Në emisionin televiziv të RTVSH ”Këtu nisë historia” e regjizorit Osman Mula dhe të nënregjizorit, Enison Osman Mula të mbramjes të së dielës të 27 marsit të 2011 dhe të ritransmetuem paraditen e ditës hanë, më dt. 28 mars 2011 ishte një auditor ekselentë si poeti i famshëm...
 • 2
 • Fsheh
 • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!

Ju duhet te kyceni qe te publikoni lajme

Publikime anonime nuk lejohen! Ju patejter te kyceni qe te publikoni lajme. Nuk keni llogari? Regjistrohu tani, eshte falas!