Shutter Island Me Titra Shqip | MosFli.TV

Shutter Island Me Titra Shqip | MosFli.TV

Nga egzonche ne prej www.mosfli.tv

Është viti 1954, dhe komandanti amerikan Teddy Daniels duhet të hetojë zhdukjen e një pacienti nga spitali Ashecliffe në ishullin e veçuar të Bostonit. Shumë shpejt Teddy do të jetë në rrugën e duhur të hetimit por spitali s’do ti japë atij materialet që sipas tij do të zgjidhin çeshtjen. Stuhia do të shkëpusë lidhjet me tokën duke e vështirsuar edhe më shumë gjetjen e arsyes së zhdukjes së pacientit. Gjithçka fillon dhe bëhet më e ngatërruar kur Teddy fillon të ketë haluçinacione… a janë ato të vërteta apo jo?.

Shutter Island - Titra Shqip
  • 2
  • Fsheh
  • Voto

Duhet të regjistroheni që ta votoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Duhet të regjistroheni që ta eliminoni këtë lajm,ju lutem regjistroheni tani!

Kyçur To Ngjarjet.com

Nuk keni llogari ende,ju lutem regjistroheni!